Innoverende tools voor jeugdwerkers

Het potentieel van jongeren ontsluiten

Ontdek onze producten

Ons aanbod

Jeugdwerkers zijn helden! Dag in dag uit werken deze professionals onvermoeibaar aan het ondersteunen en versterken van jongeren die opgroeien zonder een veilige, zorgzame omgeving. StreetSmart zet zich in om het leven van jeugdwerkers makkelijker te maken. Met innovatieve digitale tools en educatief materiaal aangepast aan de context van de straat helpen we jeugdwerkers om het potentieel van jongeren te ontsluiten en hun interventies naar een hoger niveau te tillen.

StreetSmart Impact

StreetSmart ImpactStreetSmart Impact Logo

Krijg nieuwe inzichten in de activiteiten van je jeugdwerking met StreetSmart Impact, onze tool om data te registreren en impact te meten. Verzamel data ter plaatse met de gebruiksvriendelijke app, raadpleeg het automatisch gegenereerde dashboard op het webplatform en geef jongeren eigenaarschap over hun persoonlijke groeiproces met hun eigen app.

Meer lezen

StreetSmart Play

StreetSmart PlayStreetSmart Play Logo

Zit nooit meer zonder spelinspiratie dankzij StreetSmart Play, een interactief platform met honderden leuke, aantrekkelijke educatieve activiteiten, ontworpen door mensen van over de hele wereld.

Meer lezen

StreetSmart Learn

StreetSmart LearnStreetSmart Learn Logo

Je bent nooit te oud om te leren! Volg een programma op StreetSmart Learn en versterk je jeugdwerk skills met hands-on, interactieve online training. Verrijk jezelf met trainingsinhoud over onderwerpen zoals play-based learning, impactmeting, psychologie en nog veel meer.

Meer lezen

StreetSmart on Wheels

StreetSmart On WheelsStreetSmart Wheels Logo

StreetSmart Wheels is de geïntegreerde outreach methodologie die alle digitale StreetSmart tools combineert met een verplaatsbaar schoolbord op wielen om informeel onderwijs naar de straat te brengen. Dit omvat ook regelmatige training en coaching voor organisaties die hun outreach activiteiten willen versterken.

Meer lezen

International Youth Work Conference

INNOVATION & INCLUSION IN YOUTH WORK: CULTIVATING THE CHANGEMAKER MINDSET

Join us in Leuven on 21 February 2024, for an exciting opportunity to connect with fellow youth workers and immerse yourself in the expertise offered by our global StreetSmart network!

Engage with youth work experts from our international partner network and expand your horizons by exploring innovative youth work practices from around the globe.

Open for registration
Conference
21 February 2024
Leuven, Belgium

Onze toolkits

Educatieve spellen, activiteiten en training voor empowerment van jongeren

Onze impact

StreetSmart verwezenlijkingen

66591

StreetSmart contacten met jongeren

566

getrainde StreetSmart jeugdwerkers

68

StreetSmart Wheels organisaties

37

StreetSmart Wheels landen

Lees meer over onze impact

Verhalen & nieuws

Het laatste nieuws, interviews en verhalen

Meer nieuws